GERAARDSBERGEN - De Warmste Bende zet zich in voor Move for Parkinson

GERAARDSBERGEN - De Warmste Bende zet zich in voor Move for Parkinson

890dwlok5w48-de-warmste-bende-steunt-move-for-parkinson
 

De vriendengroep De Warmste Bende organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel in jeugdcentrum De Spiraal op zondag 3 december vanaf 11 uur een wervelend spektakel met bands en muzikanten, drinks en food.

 

Met de opbrengst van dit event willen ze ‘Move for Parkinson’ een organisatie die ijvert voor meer begrip voor de Parkinsonziekte en ook het onderzoek naar de oorzaken van de aandoening stimuleert, steunen. ‘Move for Parkinson’ werd als goed doel werd gekozen omdat Geraardsbergenaar Danny Van Hove mede-bezieler van deze organisatie is. Bij Danny stak 20 jaar geleden, middenin zijn toen drukke loopbaan, de ziekte van Parkinson voor het eerst de kop op.

 

De Warmste Bende is een groep vrienden met het muziekcafé Boogie Woogie van Frank Jacobs als uitvalsbasis. Zij houden van een goed glas en muziek. Tussen pot en pint groeide vorig jaar het idee om een sponsorevent op te zetten in het kader van ‘Music for Life’ van Studio Brussel. Hun eerste samenwerking dar de naam ‘Het warmste busje’ meekreeg werd een succes. Zo kon een mooi  bedrag voor de aankoop van een bus  aan  het Ondersteunings- en Zorgcentrum (OZC) Sint-Vincentius dat vestigingen heeft in Viane en Deftinge geschonken worden. Dit jaar willen de organisatoren nog beter doen en zorgen ze voor een spetterende affiche met optredens van onder andere: Concertband Cecilia, het Tango Ensemble uit de kustacademie, Les Prices des Bois, de GPS Band, Barking @ the mailmain, Sense Unique en The Crowd.

 

Lou De Prijck bekend van Lou & The Hollywood Bananas en Two Man Sound, die wereldhits scoorde met nummers als Disco Samba, Charlie Brown en  Kingston Kingston verleende ook zijn medewerking aan dit gebeuren.

 

Als kers op de taart zullen naast de lokale DJ Teddy ook StuBru DJ’ s Linde Merckpoel en Jonas Decleer  een set draaien.

 

Kaarten en info www.dewarmstebende.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief