GERAARDSBERGEN - Dorps- en wijkraden nodigen buurbewoners uit op nieuwjaarsreceptie

GERAARDSBERGEN - Dorps- en wijkraden nodigen buurbewoners uit op nieuwjaarsreceptie

Jim_5995
 
Jim_5999
 
Jim_6006
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerden verschillende dorpsraden hun nieuwjaarsreceptie. Dit weekend kon er door de inwoners van Waarbeke, Onkerzele, Schendelbeke en Goeferdinge genoten worden van een natje en een droogje. Nieuwjaarswensen werden uitgewisseld en de sociale banden onder de buurtbewoners werden aangehaald.

 

Tijdens de toespraken van de voorzitters werden dan ook dankwoorden geuit aan alle medewerkers van de plaatselijke dorpsraad voor hun belangeloze inzet en werden de evenementen die op til staan aankondigd.

 

Maar hier stopt het niet want op zondag 14 januari organiseert de dorpsraad Idegem van 10 tot 13 uur ook een Nieuwjaarsreceptie in zaal Die Crone aan het Idegemplein. In Viane geeft men diezelfde zondag vanaf 11 uur het glas tijdens de open bewonersvergadering in het ontmoetingscentrum in de Beverstraat. Te Zandbergen klinkt men op het nieuwe jaar van 11 tot 13 uur in zaal Denderhof op het Zandbergenplein. Ook in Moerbeke wordt er getoast van 11.30 tot 14 uur aan de sporthal gelegen aan de Edingseweg. De dorpsraad Nederboelare zet het jaar in met een receptie die om 14 uur plaatsvindt in zaal De Reep aan de Astridlaan en in Overboelare begint de dorpsraad er half uur later, dus om 14.30 uur, aan. Voor deze laatste is de plaats van het gebeuren de Sint-Aldegondiskerk in de Pol Antheunisstraat.

 

Op zondag 21 januari zet de dorpsraad van Ophasselt vanaf 10.30 in zaal De Garve gelegen aan de Hasseltsestraat het jaar feestelijk in. Dit doet ook het buurtplatform de Weverij diezelfde dag vanaf 15uur in JC De Ressort en De Zarlardingse dorpsraad eindigt de reeks met een receptie in Molen Ter Walle in de Watermolenstraat om 19.30.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief