GERAARDSBERGEN - Mfm en Eclipstv kondigen samenwerkingsverband aan tijdens nieuwjaarsreceptie

C21

GERAARDSBERGEN - Mfm en Eclipstv kondigen samenwerkingsverband aan tijdens nieuwjaarsreceptie

Jim_6228
 

Op vrijdag 19 januari 2018 vond in het meeting center “Het Eerste Woord” in Erwetegem de nieuwjaarsreceptie plaats van M fm. M fm is een samensmelting van de voormalige Radio Delta en Radio Mfm.

 

Bij een drankje en een hapje konden de medewerkers elkaar beter leren kennen, ideeën uitwisselen en spreken over de toekomst. Ook kwam het programmaschema aan bod waar de focus vooral ligt op live uitzendingen en live programma’s. Tevens werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om de langverwachte primeur bekend te maken namelijk de samenwerking tussen M fm en Eclipstv.

 

Inderdaad, vanaf 1 februari ga je M fm dus ook kunnen horen op de TV en dit tussen 8 en 10u ’s morgens. Eclipstv kan je op Proximus TV bekijken, 24/24 op kanaal 109 en op Telenet van 08u tot 20u op kanaal 40.

 

Op de receptie waren er heel wat politici aanwezig op deze speciale avond waaronder David Larmuseau, Herman De Croo, Alexander De Croo, Melissa Dooms,Guido De Padt, Véronique Fontaine, Erwin Franceus, Fernand Van Trimpont, Fernand Vekeman en nog vele anderen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief