GERAARDSBERGEN - City Clip gelanceerd

C21

GERAARDSBERGEN - City Clip gelanceerd

Cityclip
 

Het feestjaar 950 Geraardsbergen werd gestart met de lancering van onze wervelende nieuwe City Clip. Precies 950 jaar geleden kreeg Geraadsbergen als eerste Vlaamse stad een stadskeure. Hiermee kregen inwoners van onze stad vrijheden die in de Middeleeuwen heel ongewoon waren. Die vrijheden moesten mensen naar hier lokken om het pas veroverde strategisch gebied te beschermen.

 

Met de City Clip wordt de moderne visie op onze stad weergegeven. Geraardsbergen staat bekend om zijn 3M’s: de Mattentaart, de Muur en het Manneken Pis. Maar er is zoveel meer dan dat: koersstad, stad van Krakelingen, Processie van Plaisance en de Reuzen. Een stad met prachtige vergezichten en een schat aan cultureel erfgoed.

 

In de nieuwe clip spelen worden de toeristische troeven uitgespeeld. Rasechte Geraardsbergenaar Dirk Van De Catsyne regisseerde de clip. Dirk is producer en regisseur van verschillende events en tv-programma’s. De clip is gemaakt met de nieuwste technieken en hij stuurde hiervoor ook enkele drones de lucht in. Het hele jaar door werden verschillende evenementen en locaties gefilmd. In totaal is er meer dan 19 uur ruw beeldmateriaal. In de montage werd alles gereduceerd tot een 3 minuten durend filmpje.

 

Aan de lancering hangt ook een wedstrijd vast. Wie het filmpje van onze facebookpagina openbaar deelt, maakt kans op een overnachting in Geraardsbergen of een etentje ter waarde van € 100. De winnaars worden op 14 februari bekendgemaakt.

 

Meer info: Toerisme Geraardsbergen, toerisme@geraardsbergen.be, 054 43 72 89, http://www.visitgeraardsbergen.be/950geraardsbergen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief