GERAARDSBERGEN - 5e diner ‘Vrienden van Digno Garcia’ op 24 februari

C21

GERAARDSBERGEN - 5e diner ‘Vrienden van Digno Garcia’ op 24 februari

890dwblok4w08-5e-diner-vrienden-van-digno-garcia-op-24-februari
 

Op zaterdag 24 februari gaat vanaf 19.30u het  5e diner ‘Vrienden van Digno Garcia’ door in Villa Wilson aan de Guilleminlaan te Geraardsbergen. Sinds de opstart van het event ‘in 2014 is na 4 succesvolle edities duidelijk dat vele vrienden van de artiest deze gezellige samenkomst in februari niet meer willen missen.

 

Digno Garcia was de legendarische Paraguayaanse harpspeler en componist die wereldberoemd werd met onder meer hits Guantanamera, La Felicidad, Costa Brava e.a. Dat Geraardsbergen de locatie is waar alles doorgaat, is geen toeval. Het is de stad waar hij lang woonde en er samen met zijn echt¬genote Vera zijn succesvolle muzikale carrière ontwikkelde.

 

Voor deze editie besliste de organisatie artiesten uit te nodigen waar veel vraag naar was. Twee jaar geleden lieten Miguel Fernandez & The Gypsy Guitars die op een virtuose manier alle hits van The Gypsy Kings brachten een onvergetelijke indruk na. Daarom worden ze teruggehaald voor een nieuwe avond vol ambiance.

 

Ook zal de Nederlandse harpspeler Bart Henning die eind oktober een pakkend harpoptreden gaf bij de inhuldiging van het harpmonument bij het graf van Digno en Vera deze editie opluisteren. Na deze live-optredens is er een afterparty met good old-times music!

 

Reservatie: CASCADA vzw, Diego Garcia, Tel. & Fax +32(9)220 81 38, gsm +32(477)844 968 of  e-mail : diego.garcia@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2018
JImmy Godaert
JImmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief