Open Vld GERAARDSBERGEN zet de lokale middenstand in de bloemetjes

Open Vld GERAARDSBERGEN zet de lokale middenstand in de bloemetjes

Dsc_0108
 

Op donderdag 8 maart vanaf 16u ging Open Vld Geraardsbergen op bezoek bij de lokale middenstand van haar stad. In plaats van een ‘Dag van de Klant’ waarbij de klanten verwend worden, wil Open Vld Geraardsbergen die dag haar lokale middenstand in de bloemetjes zetten.

 

Open Vld Geraardsbergen-voorzitter Rurik Van Landuyt: “Onze middenstanders en kleine zelfstandigen zijn dagelijks in de weer om het hun klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Weinigen zien hoe hard zij werken en daarom dat wij ze graag een hart onder de riem steken.” Voor Open VLD zijn de zelfstandigen in Geraardsbergen het kloppend hart,  die de stad aantrekkelijk en aangenaam maken en de sociale cohesie tussen de mensen vormen. Als meerderheidspartij heeft de Open VLD de voorbije jaren heel wat inspanningen gedaan om de zelfstandigen van Geraardsbergen extra te ondersteunen. “Natuurlijk beseffen we dat de noden van de zelfstandigen zo divers zijn, daarom dat we de actie ook koppelen aan een korte bevraging wat we nog meer kunnen doen om onze ondernemers in Geraardsbergen extra te ondersteunen”, aldus Schepen van economie Véronique Fontaine. 

 

Met een enthousiast team van bestuursleden trok de partij doorheen de stad en deelde “dikke duim” sleutelhangers uit aan de verschillende middenstanders. Heel wat ondernemers waren positief verrast en konden de kleine attentie smaken. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 03 dec 2018
Jimmy Godaert | 29 nov 2018

archief