Fotokring FOCUS GERAARDSBERGEN stelt tentoon in de bibliotheek

Fotokring FOCUS GERAARDSBERGEN stelt tentoon in de bibliotheek

Dsc_0041
 

‘Fotokring FOCUS Geraardsbergen’ – opgericht in 1948 en dit jaar dus 70 jaar jong – is één van de toonaangevende fotoclubs in onze regio. De club is een mix van een 40-tal gepassioneerde beroeps-, amateur- en beginnende fotografen die elkaar stimuleren met slechts één doel voor ogen: betere foto’s maken.

 

Bij ons is de fotoclub vooral bekend van hun ‘Fotosalon’ dat al sinds 1949 jaarlijks wordt gehouden. Dit jaar zal dat plaatsvinden van 1 tot 3 juni in Het Koetshuis.

 

De laatste jaren mocht de club rekenen op stevige erkenning, regionaal én nationaal. We vermelden hier enkel de trofee ‘Beste Club van Oost-Vlaanderen’ in ‘zwart/wit’ en ‘kleur’, in 2016; een 2de plaats in de categorie ‘Foto’ en ‘Geprojecteerde beelden’ van het Vlaams Gewest in 2017; en een 1ste prijs voor clublid Etienne Desmet in de Grote Prijs van België, bekroond met de ‘Medaille van de Koning’.

 

 De tentoonstelling in de bibliotheek focust op 4 thema’s: portret, architectuur, landschap en creatief. Portret en architectuur komen in zwart/wit aan bod in maart; in april volgen landschappen en ‘creatief’ in kleur. Bijna de helft van de aangesloten leden exposeert werk.

 

De tentoonstelling is tot 26 april gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Meer inlichtingen op http://fotodot.be/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 03 dec 2018
Jimmy Godaert | 29 nov 2018

archief