GERAARDSBERGEN - Showproject presents: Maharadja de musicalshow

C21

GERAARDSBERGEN - Showproject presents: Maharadja de musicalshow

Jim
 

In 2017 vierde de Geraardsbergse vereniging Showproject haar 25-jarig jubileum met een spectaculaire show, dit jaar pakken ze uit met “Maharadja” hun eigen musical.

 

Showproject staat al jarenlang garant voor kwalitatief hoogstaande vernieuwende shows voor een breed publiek. De cast en crew komt elk jaar weer verrassend uit de hoek met een nieuw concept. Deze keer met een zelf geschreven musical. Ze werden bijgestaan door een aantal professionals die het klappen van de zweep kennen. Zo werden ze begeleidt door een paar vakkundige choreografen en zangpedagogen en kwam Els De Schepper langs voor een masterclass acteren tijdens hun workshopweekend.

 

Het tijdloze “1001 nacht” verhaal speelt zich af in Indië en kreeg een Bollywoodsausje mee. Glitter en glamour ontbreken dus zeker niet. Het is een Oosters sprookje over liefde en haat, een waaier aan emoties voor groot en klein. Een prachtige show om een avondje te genieten en met vooral veel humor, swingende choreografieën en songs, prachtige kostuums, decors en verrassende plotwendingen.

 

Er was eens hier ver vandaan een Indische prinses, Ranee die op zoek moest naar een man om mee te trouwen….

 

Het liefst van al nog zou de prinses gewoonweg niet willen trouwen, maar dat is voor haar moeder, de koningin, geen optie. De koningin is weduwe, heeft 10 dochters en moet een nieuwe bron van inkomsten vinden om haar rijk in stand te houden, dus moet ze tegen haar zin in één van haar dochters uithuwelijken.

 

Na een hartverscheurend afscheid van haar geliefden vertrekt de prinses samen met een bonte verzameling hovelingen naar haar aanstaande echtgenoot.

 

In haar gezelschap zijn ook Kurma de dienstmeid, Madan een man die een vrouw blijkt te zijn en de Djinn. Deze laatste gebruikt af en toe zijn magische krachten om alles naar zijn hand te zetten. Samen vatten ze een tocht vol avonturen aan…

 

Maharadja is een musical voor klein en groot, vol inspirerende en aanstekelijke songs doorspekt met veel humor.

 

Iedereen die zin heeft in een leuke ontspannende avond vol dans, zang in een prachtig decor, reserveer snel uw tickets via 054/33 35 61

 

Data:

Voorstellingen op vrijdag 13, zaterdag 14 april om 20u en zondag 15 april a.s. om 15u30 telkens  in het Arjaantheater te Geraardsbergen.

 

Voor meer info: surf even naar de Facebookpagina van Showproject of naar http://www.showproject.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief