GERAARDSBERGEN - Massa motards voor BMW Motorrad Day

GERAARDSBERGEN - Massa motards voor BMW Motorrad Day

890dwkijk2w27massa-motards-voor-bmw-motorrad-day
 

BMW Motorrad organiseerde zijn BMW Motorrad Day in de Oudenbergstad. Onder de slogan ‘Make Life A Ride’ bracht BMW Motorrad zowel oldtimers, customs als de nieuwste modellen samen voor een dag in teken van de moto.

 

Motorliefhebbers van het huidige gamma ontdekten in zes verschillende leefwerelden (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) de nieuwste technologieën. Maar liefst 44 bikes uit het volledige gamma waren voorzien voor testritten en fans van het roemrijke verleden van de boxermotor ontdekten de mooiste oldtimers. Daar bovenop werden er ook modellen van de BMW R nineT Pure Dealer Clash geshowd. De organisatie voorzag ook heel wat randanimatie met foodtrucks, een barbier en motorlaarzenpoetsers.

 

Doorheen de dag waren er verschillende motorsimulaties, gymkhana behendigheids- en off-roadparcours en een rondrit met beklimming van de Muur behoorde eveneens  tot de mogelijkheden. Het boegbeeld van Geraardsbergen, het Manneken-Pis, kreeg een nieuw BMW motorplunje aangemeten. De Catalaanse editie van de MotoGP werd  live getoond op het grote scherm en aan de Begijnhofkaai had ook een motorwijding plaats.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 30 sep 2019
Jimmy Godaert | 24 sep 2019

archief