GERAARDSBERGEN - Een terras en alcoholscans voor Jeugdcentrum De Spiraal

GERAARDSBERGEN - Een terras en alcoholscans voor Jeugdcentrum De Spiraal

890dwkijk2w28een-terras-en-alcoholscans-voor-jeugdcentrum-de-spiraal
 

Tijdens een feestelijk gebeuren werd niet enkel het nieuwe terras aan Jeugdcentrum De Spiraal officieel in gebruik genomen, ook de twee alcoholscans, die zich bevinden binnenin Jeugdcentrum De spiraal, werden ingehuldigd.

 

Voorzitter Siebe De Padt van Jeugdhuis De Ressort is in ieder geval zeer opgetogen over het nieuwe terras. “We vinden het terras een grote meerwaarde voor ons jeugdhuis. We zijn dan ook zeer fier dit te mogen openen en zijn de leerlingen en leerkrachten van Technisch Instituut Sint-Jozef zeer dankbaar voor hun prachtige werk. We kijken nu nog meer uit naar zomerse avonden aan het jeugdhuis!”.

 

Ook de alcoholtesters, geschonken door fonds Emilie Leus, zijn een schot in de roos. Emilie kwam als studente op 18-jarige leeftijd om het leven samen met 2 andere meisjes, toen ze met de fiets op weg waren naar Geraardsbergen. Bezoekers van het jeugdcentrum kunnen vanaf heden op twee vaste plaatsen hun alcoholpercentage testen. Op deze manier stimuleren we jongeren (en ook diens ouders) om veilig achter het stuur te kruipen.

 

Het jeugdcentrum en jeugdhuis zijn de laatste maanden ook in een nieuw kleurtje gestoken, een bezoekje loont dus zeker de moeite.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief