GERAARDSBERGEN - 25ste Manneken-Pis Tour voor Motoren kende succes

GERAARDSBERGEN - 25ste Manneken-Pis Tour voor Motoren kende succes

890kijk2w32-25ste-manneken-pis-tour-voor-motoren-kende-een-geslaagde-opkomst
 

De jubileumuitgave van de 25ste Manneken-Pis tour voor Motoren was vorige zondag een schot in de roos. Niet minder dan 326 motorrijders namen deel aan het zonovergoten treffen met start en aankomst aan het dorpsplein De Reep, Nederboelare.

 

De Manneken-Pis Tour voor Motoren is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste motortreffen in Geraardsbergen. De medewerking van BMW Motorclub Vlaanderen en de Belgische en de Vlaamse Motorrijdersbonden hebben mee bijgedragen aan dit schitterend initiatief.

 

De deelnemers spraken vol lof over het zeer afwisselend parcours met op meerdere plaatsen zeer pittoreske vergezichten. Organisator Michel Van Den Borre en zijn medewerkers hebben de motorrijders deze keer over de heuvelrijke wegen van het Pajottenland, Le Pays des Collines en de Vlaamse Ardennen gestuurd. Dit viel zeer in de smaak van het groot aantal participanten die na de tocht van een overheerlijke barbecue konden genieten.

 

De aanwezige leden van het schepencollege, burgemeester De Padt en schepenen Veronique Fontaine en Martine Duwyn mochten ereprijzen uitreiken aan de oudste en jongste deelnemers Johny Baetens en Renko De Martelaere. De van verst komende piloot was de Zwitser Thierry Quinche. Jacques Soenens en zijn echtgenote kwamen met een zijspan vanuit het West-Vlaamse Poperinge. De oudste moto, een Honda uit 1972, werd bestuurd door Benny Adriaenssens. De grootst deelnemende club was Motorclub MTC Tourvrienden uit Antwerpen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 30 sep 2019
Jimmy Godaert | 24 sep 2019

archief