De reuzen van GERAARDSBERGEN te gast op het dance festival Dreamz Festival

De reuzen van GERAARDSBERGEN te gast op het dance festival Dreamz Festival

Dsc5395
 

Op zaterdag 01 september 2018 organiseert Dreamz Concepts Bvba de tweede editie van Dreamz Festival in Geraardsbergen dat start om 12u30 op de terreinen van Van Israël ( Saniflor) , Gaverstraat 41, 9500 Geraardsbergen op de Unalit site.

 

De organisatie bestaande uit Sven Pieters, Peter Van Israel  en Manu De Backer gaan dit jaar naast goede muziek, vooral inzetten op randanimatie, sfeer en gezelligheid.

 

De line-up is een combinatie van meer dan 40 nationale en internationale dj’s. Deze zullen draaien op 3 verschillende podia,  met elk hun eigen stijl. Deze Dj’s kan je onder meer verwachten : Vato Gonzalez & MC Tjen, Tomcraft, Double Pleasure, Dimaro, Michael Amani, X-tof, Lennert Wolfs, Robert Abigail, …

 

“Wie vorig jaar aanwezig was op het eerste  Dreamz Festival kon toen al genieten van de gezellige sfeer, authentieke decoratie en mooie podia. Met ongeveer 1500 bezoekers afkomstig uit alle hoeken van België, Nederland, Frankrijk en Engeland was de eerste editie meteen een schot in de roos.” Zegt Manu “Daarom willen wij ook zeker verder gaan op dit elan, en er dit jaar een nog betere en uniekere belevenis van maken. Omdat het thema dit jaar ‘middeleeuwen’ is, hebben wij de reuzen van Geraardsbergen uitgenodigd. Deze zullen op het festival en tussen de bezoekers dansen. Dit zal een unieke belevenis worden want het is namelijk de eerste keer dat de reuzen aanwezig zijn op een muziekfestival. Dat dit plaats vindt in eigen streek is natuurlijk een meerwaarde.”

 

De inspiratie voor het thema ‘middeleeuwen’ haalden de organisatoren bij Geraardsbergen zelf omdat het dit jaar een themajaar rond de  950ste verjaardag van de stad is.

 

“Op het festival kan je naast de schitterende line – up, ook genieten van vuurspuwers, steltenlopers, dansers en danseressen, … er zal dit jaar ook een Sisha bar , merchandise stand, en nog veel meer randanimatie aanwezig zijn.” vertelt Manu “ In vergelijking met vorig jaar kan er  nu op het festival ook genoten worden van zomerse en verfrissende cocktails. Wij voorzien een VIP-platform waar de festivalgangers  onder meer kunnen genieten van de lekkere hapjes van ‘The Phlox’ uit  Everbeek. Vanop het VIP platform heeft men tevens een mooi uitzicht over de Mainstage van Dreamz Festival. Indien men  kiest voor onze VIP-formule beschikt u over een privé-toilet , bediening aan tafel , een hele namiddag en avond gratis hapjes en bij aankomst een gratis glas bubbels."

 

Indien u vragen heeft of (vip)tickets wil kopen voor Dreamz festival kan u zich wenden tot de website: http://www.dreamzfestival.be of u kan ons volgen op facebook:

http://www.facebook.com/dreamzfestival te gast op het dance festival Dreamz Festival

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief