GERAARDSBERGEN - Isabelle Truyen neemt taak van Algemeen Directeur SG20 Luc De Both over

GERAARDSBERGEN - Isabelle Truyen neemt taak van Algemeen Directeur SG20 Luc De Both over

Jim_8263
 

Dhr. Luc De Both, algemeen directeur van Scholengroep 20 Zuid-Oost-Vlaanderen met scholen van Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Zwalm, Brakel, Geraardsbergen tot Zandbergen ging vanaf 1 september met pensioen.

 

Luc is een geboren en getogen Zottegemnaar die na een loopbaan als leraar geschiedenis onder meer aan het atheneum in Herzele, al snel directeur is geworden. Na aanstellingen als directeur in Lokeren en aan het paramedisch instituut in Ronse, is hij vanaf 1 januari 1997 naar het atheneum Zottegem gekomen om er gedurende 9 jaren directeur te zijn. Onder zijn leiding is de groei van het atheneum ingezet. Onder meer de fusie met de Middenschool, de oprichting van nieuwe studierichtingen, een dynamische aanpak en een sterk pedagogisch project hebben geleid tot een gestage aangroei van het leerlingenaantal en een kwaliteitsvolle profilering van het KAZ.

 

Al snel werd Luc De Both ook aangesteld als coördinerend directeur van het secundair onderwijs voor de Scholengroep 20 die zijn kantoren heeft in Geraardsbergen. Vanaf 2006, is Luc volledig overgestapt naar de Scholengroep 20, ditmaal als algemeen directeur van alle scholen van het GO! onderwijs in Zuid-Oost-Vlaanderen. Scholengroep 20 biedt onderwijs aan meer dan 6000 leerlingen in de regio en stelt ongeveer 800 personeelsleden te werk.

 

Hij werd vanaf 1 september opgevolgd door mevr. Isabelle Truyen die hem eerder reeds heeft opgevolgd als directeur van het KAZ en als coördinerend directeur van het secundair onderwijs. De Scholengroep 20 gaat verder op het positief elan en wil inzetten op het verder blijven aanbieden van een kwaliteitsvol en vooral toekomstgericht onderwijs.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 30 sep 2019
Jimmy Godaert | 24 sep 2019

archief