GERAARDSBERGEN - Nieuwe kledij voor ‘technische dienst’

GERAARDSBERGEN - Nieuwe kledij voor ‘technische dienst’

890dwkijk1w40nieuwe-kledij-voor-e28098technische-dienst_-van-de-stad-geraardsbergen
 

Het college van burgemeester en schepenen heeft het dossier van nieuwe veiligheidskledij voor het technische personeel en het onderhoud ervan gegund aan de firma Cleanlease.

 

De stad Geraardsbergen koos voor een andere kleur dan de typische veiligheidskleuren oranje of geel. Het is nu meer een opvallende rode kleur geworden. “De kleur zal niet meer voor verwarring zorgen met andere werknemers van firma’s die soms op ons grondgebied aan het werk zijn”, vertelt Lennart De Mecheler van de dienst ‘Uitvoering’ zoals de technische dienst voortaan heet.

 

De firma Cleanlease uit Oedelem (Beernem) is marktleider binnen de industriële wasserijsector en gaat daarin veel dan alleen maar onderhoud. Na het zorgvuldig uitselecteren van de juiste kledij en maat werd alle kledij voorzien van een chip en het gewenste logo. Wekelijks wordt de vuile was van kledij opgehaald en schoon terug geleverd. Tevens wordt gezorgd dat elk kledingstuk steeds in optimale staat blijft, om de zichtbaarheid continu te garanderen.

 

 “We investeren hierdoor in veiligheid en representatie van de stad door deze werknemers die dagelijks te zien zijn in de stad de optimale uitrusting te geven”, vertelt burgemeester Guido De Padt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief