GERAARDSBERGEN - FC Nederboelare vierde zijn 50 jarig bestaan

C21

GERAARDSBERGEN - FC Nederboelare vierde zijn 50 jarig bestaan

Fcn50mp-jpg-large
 

Met een ontvangst  door het college van burgemeester en schepen op het stadhuis begon de viering van het 50 jarig bestaan van FC Nederboelare. Na de receptie in de prachtige ontvangstzaal van het stadhuis, werd de oudste inwoner van Geraardsbergen, het  Manneken – Pis ook betrokken bij de viering.

 

Onder een ruime publieke belangstelling werd het ventje getooid in de oude outfit van FC Nederboelare.

 

De voorzitter van het eerste uur: J.P. Panis, huidig voorzitter: G. Hellebosch, schatbewaarder en secretaris D’Hamers Johny werden opgenomen als ambassadeur in de broederschap van Manneken-Pis.

Nadien was het feesten geblazen  in Feestzaal Villa Willson, Secretaris  D’Hamers Johny  verwelkomde enkele stichters van de club, oud spelers, sponsors, sympathisanten, spelers en Fedes-AVVV afgevaardigde Gaston Van Oycke. Uit handen van Gaston, mocht Nederboelare een prachtige schaal ontvangen van de federatie naar aanleiding van 50 jaar FCN.

 

De Heer Van Oycke  bracht hulde aan het bestuur en de club  en  dook even   terug in het verleden, tal van herinneringen passeerden terug de revue. De weekend uitstappen in binnen en buitenland met Gaston als buschauffeur, de vele sportieve derby’s tussen Brandweer en FC Nederboelare, de afterparty’ s in de kantine na de wedstrijden, heel wat mooie momenten uit een rijk verleden.

 

 

Na de speeches werd het glas geheven op de toekomst. Na het officiële gedeelte mochten de genodigden aanschuiven aan de feesttafel met nadien alle remmen los tijdens het avondfeest dat duurde tot in de vroege uurtjes.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief