GERAARDSBERGEN - Huishouddienstenbedrijf Domocura vierde 10 jarig bestaan

C21

GERAARDSBERGEN - Huishouddienstenbedrijf Domocura vierde 10 jarig bestaan

Jim_9545
 

Het huishouddienstenbedrijf Domocura liet zijn 10 jarig niet onopgemerkt voorbijgaan. De dag begon met een schenking van een plunje aan het Manneken-Pis van Geraardsbergen. Nummer 324 in de rij.

 

Onder ruime belangstelling werd het oudste ventje van Geraardsbergen uitgedost met een donderblauwe broek, lichtblauwe polo en donkerblauwe schort met opschrift ‘Domocura’.

 

Tijdens de onthulling werden toespraken gehouden door Vicepremier dhr. Alexander De Croo, – zaakvoerster mevr. Katty Carion en schepen van economie mevr. Véronique Fontaine.

 

Peter en meter voor de gelegenheid waren de dochters van de zaakvoerster mevr. Eline Van Impe en mevr. Inès Van Impe. Na de onthulling werden mevr. Katty Carion, Eline en Inès Van Impe opgenomen als gezel in de broederschap. Nadien volgde er voor de genodigden een uitgebreide receptie in Café The Preacher.

 

’s Avonds werd het feest verder gezet in het event en Business Center TIO in Ronse waar de gasten van Domocura konden genieten van een receptie gevolgd door een heerlijk diner. Voor de coördinatie van het tot in de puntjes verzorgde gebeuren stond niemand minder dan eventmanager Luc Bal in.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief