GERAARDSBERGEN - Opbrengst benefietconcert Muziekkapel van de Luchtmacht gaat naar ‘Welzijnsschakel Steksken’ en ‘De Aansluiting’

GERAARDSBERGEN - Opbrengst benefietconcert Muziekkapel van de Luchtmacht gaat naar ‘Welzijnsschakel Steksken’ en ‘De Aansluiting’

224dwkijk2w45opbrengt-benefietconcert-geschonken-aan-e28098welzijnsschakel-steksken_-en-e28098de-aansluiting_
 

Op 14 december 2017 vond in het Arjaantheater het benefietconcert van de Muziekkapel van de Luchtmacht plaats. De organisatoren met name  CC De Abdij, de cultuurdienst, coördinator van het gebeuren Jimmy Godaert en artistiek directeur van de muziekkapellen Patrick De Smet schonken de opbrengst aan de vooropgestelde goede doelen de  ‘Welzijnsschakel Steksken’ en ‘De Aansluiting’, de laatste een kleinschalig opvangcentrum voor alleenstaande ouders met of zonder kinderen. Beide verenigingen mochten uit handen van schepen van cultuur Kristin Vangeyte  een cheque van 814 euro ontvangen.

 

De 56 professionele musici van de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht wisten al snel  de bijna volledig uitverkochte zaal te bekoren met  een veelzijdig en gevarieerd programma van romantische, licht-klassieke en moderne muziekgenres.

 

Dit jaar gaat de organisatie nog een stapje verder want ze wisten de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen te strikken voor een uniek benefietconcert dat plaatsvindt op 20 december in het Arjaantheater met als thema de herdenking WOI en kerstmis. De opbrengst van dit gebeuren zal integraal geschonken worden aan het Rode Kruis afdeling Geraardsbergen- Lierde.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 18 jun 2019

archief