GERAARDSBERGEN - Blinde Audrey De Pelseneer en Udo componeren lied ‘Blind vertrouwen’

GERAARDSBERGEN - Blinde Audrey De Pelseneer en Udo componeren lied ‘Blind vertrouwen’

224dwkijk2w46blinde-audrey-de-pelseneer-en-udo-componeren-lied-e28098blind-vertrouwen_

Audrey De Pelseneer is sedert vorig jaar helemaal blind, toch schreef ze samen met zanger Udo het lied  ‘Blind vertrouwen’, dit om geld in te zamelen voor de opleiding van een blindengeleidehond.

 

Audrey is 20 jaar slechtziend geweest en haar gezichtsvermogen ging stelselmatig achteruit. Vorig jaar viel dan het verdict dat ze helemaal blind geworden was. Dat kwam hard aan maar toch put ze heel wat troost en kracht uit zingen en pianospelen.

 

Sinds begin dit jaar is de procedure opgestart bij de Vrienden der Blinden uit Koksijde voor de aanvraag van een blindengeleidehond. De opleiding voor zo’n hond kost ongeveer €25.000 waarvan slechts de helft gesubsidieerd wordt.

 

Audrey wil de vereniging financieel steunen met de opbrengst van haar lied Blind vertrouwen. Het lied brengt een positieve boodschap: als blinde moet je niet bij de pakken blijven zitten. Udo en Audrey zijn heel tevreden over het eindresultaat. Udo promoot het lied intussen via de sociale media. Ik hoop dat het heel wat geld opbrengt voor de vereniging Vrienden der Blinden.”

 

De song “Blind vertrouwen” is te koop via iTunes of als cd-single te bestellen via mail naar audrey.depelseneer@gmail.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 18 jun 2019

archief