Sinterklaas meert aan in GERAARDSBERGEN

Sinterklaas meert aan in GERAARDSBERGEN

Jim_1425
 

Net als elk jaar verwelkomde de Giesbaargse Jeugd de goede man en zijn zwarte pieten. De ontvangst van de Sint is al jaar en dag een groot feest in Geraardsbergen. De laatste edities kwamen er zoveel kindjes bij de Sint op bezoek dat het jeugdcentrum uit haar voegen barstte. Hoog tijd voor verandering vindt de organisatie.

 

De handelaars van Geraardsbergen en de jeugdraad sloegen voor 2018 de handen in elkaar.

 

De Sint en zijn pieten aan werd met een boot aan land gezet . Ze namen even de tijd om de kindjes handje te schudden en wat snoep uit te strooien. Om vervolgens met de koets voor een rondrit door de stad te maken.

 

Nieuw zijn de leuke activiteiten die dit jaar in het centrum plaatsvonden. Op vier locaties konden de kinderen toffe inloopworkshops volgen. Maar ze konden  ook een wandeling maken langs de vitrines voor de fotozoektocht en leuke prijzen winnen dankzij de handelaars. Enkele zwarte pieten blijven in het centrum hangen om jullie zeker op tijd naar de Sint te sturen.

 

Na de rondrit, kwam de Sint toe in JC De Spiraal en starten de bezoekjes. Voor de wachtende kindjes is er ook hier weer heel wat te beleven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 18 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief