GERAARDSBERGEN - VIOS-accordeonorkest brengt ons een uniek kerstprogramma – kerstevocatie

GERAARDSBERGEN - VIOS-accordeonorkest brengt ons een uniek kerstprogramma – kerstevocatie

Kerstconcert_2018_affice_a4_v3
 

Kerkfabriek Onze-Lieve-Vrouw Zarlardinge (Geraardsbergen) stelt de O.L.V.-kerk van Zarlardinge beschikbaar voor sociaal-culturele activiteiten.


De Kerkfabriek wil de toekomst van de plaatselijke parochiegemeenschap en het kerkgebouw vrijwaren (langetermijnvisie) en ook tegemoet komen aan de verwachtingen (bijkomende locaties op de deelgemeenten voor sociaal-culturele activiteiten) van de inwoners van Zarlardinge / Geraardsbergen.


Dit nevengebruik houdt in dat het kerkgebouw occasioneel kan worden gebruikt voor andere activiteiten zoals een tentoonstelling, een concert, repetities zangkoor, een optreden, … en die verzoenbaar zijn met de eigenheid van de christelijke gebedsruimte en eredienst.


De kerkfabriek O.L.V.- Zarlardinge wil hierbij een voortrekkersrol blijven spelen in Geraardsbergen en organiseert daarom zelf ook concerten in de O.L.V. kerk in Zarlardinge.

 

Op zaterdag 1 december 2018 om 19u 30 is er een KERSTCONCERT gepland (zie affiche als bijlage). VIOS-accordeonorkest brengt ons een uniek kerstprogramma – kerstevocatie


Dit is een optreden om bij weg te dromen, te genieten en te gloeien.


VIOS-accordeonclub uit Brakel is een volledig orkest bestaande voornamelijk uit accordeon maar aangevuld met slagwerk, keyboard, basgitaar, saxofoon, klarinet en mondharmonica.


VIOS-accordeonclub is het enige accordeonorkest van Oost-Vlaanderen.

 

Kaarten 12 € (concert + drankje) aan de kassa te bekomen en/of te reserveren:

Kinderen tot 12 jaar gratis.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 18 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief