GERAARDSBERGEN - De Warmste Bende met 3e benefiet in kader van Warste Week

GERAARDSBERGEN - De Warmste Bende met 3e benefiet in kader van Warste Week

Jim_1801
 

De Warmste Bende nodigt jullie uit voor een muzikale namiddag in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. Reeds voor de 3e  maal zet deze bende zijn schouders onder dit evenement en de voorbije jaren mocht dit resulteren in gulle giften aan OZC Sint Vincentius en ‘Move for Parkinson’.

 

De Warmste bende ontstond in de zomer van 2016 doordat enkele geëngageerde Geraardsbergenaars die actief zijn binnen het verenigings- en culturele leven iets wilden organiseren voor een goed doel.

 

Hun recept is eenvoudig: plaatselijke artiesten verzorgen een sfeervolle benefiet .De opbrengst dit jaar gaat naar het Peperkoekenhuis en de Vriendenkring Vrijwillige Brandweer.

 

De aanwezigen genieten jaarlijks van een geslaagde muzikale dag maar steken tevens de vele vrijwilligers van deze verenigingen een hart onder de riem.

 

Het event vind plaats zondag 2 december in JC De Spiraal. De inkom kost €5. De dag gaat om 11 uur  van start met Circus Kunstacademie, waarna The Young Dreamers het podium zullen betreden. Oink, Lady Blaxx en Gigant! en Wasted Seeds vullen het rijtje aan, waarna Dean het beste van zichzelf mag geven. Afgesloten wordt met het optreden van Green Rhino.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 18 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief