GERAARDSBERGEN - De Macron Cup Winterbar

GERAARDSBERGEN - De Macron Cup Winterbar

Emailafsluiter
 

Voor de zesde keer op rij gaat in Geraardsbergen tijdens de kerstvakantie het indoor jeugdvoetbaltornooi “Macron Cup” door. Dit jaar hebben de organisatoren van M&V Sportevents alweer een extra inspanning geleverd en gezorgd voor een winterbar naast het voetbalterrein. In een super knusse Alpijnse après-ski hut kun je er elke dag van 9h tot 23h genieten van een gezellige  kerstsfeer, met warme en koude drankjes, versbereide huisgemaakte pasta, warme hot dogs, enz.

 

Bovendien worden er de laatste dagen van het tornooi side events georganiseerd. Zo kun je op 3 januari deelnemen aan een Sports Afterwork event met een tafeltennistornooi: ideaal om enkele spannende uurtjes met collega’s of vrienden door te brengen! Te veel kriebels op het werk om stil te blijven zitten? Nood aan wat ontspanning en beweging na een zware zittende werkdag? Dan zal deze Sports Afterwork de uitstekende oplossing bieden. Een frisse pint aan de toog, een lekkere hap, goede muziek, af en toe een wedstrijdje tafeltennis met en tegen de tofste collega’s…

 

Daags nadien is er een Sports Meet-up waar niemand minder dan wielerkampioen Sven Nys begeesterd komt spreken over sport en ondernemen. De vele ervaringen die Sven op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor keynote speeches die hij brengt voor bedrijven, seminaries of speciale gelegenheden.

 

In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor die factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk geïllustreerd wordt met heel concrete voorbeelden.

 

Na afloop van de lezing is er mogelijkheid om vragen te stellen aan Sven, een foto en handtekening te vragen, dit alles in de super gezellige winterbar!

 

En op 5 januari sluit de winterbar met een leuke en gezellige Sportquiz. Wie in de ban is van sport en het niet kan laten om op saaie familiefeesten zijn of haar nieuwste sportweetjes boven te halen, kan samen met enkele ijzersterke teamgenoten uitblinken tijdens een reeks spetterende vragenrondes over sport. Het wordt dus geen saaie bedoening, al was het maar door de aanwezigheid van presentator Ruben Van Gucht.

 

Voor alle praktische details en inschrijvingen: www.mv-sportevents.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2018
Sam Herremans
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief