GERAARDSBERGEN - FTC Cam Cole vierde zijn kampioenen

GERAARDSBERGEN - FTC Cam Cole vierde zijn kampioenen

224dwred1w51ftc-cam-cole-vierde-zijn-kampioenen
 

In Café t Karrewiel in Lierde hebben de fietsers van de oudste wielertoeristenclub van Geraardsbergen hun kampioenen van het afgelopen seizoen gevierd. Sinds 1971 is FTC Cam Cole actief. De club is opgedeeeld in 3 groepen: speedy’s, funny’s en smiley’s waarbij hun gemiddelde snelheid  respectievelijk 30, 26 en 22 km/u is. Het jongste clublid is 13 jaar oud, de oudste  Jef Roman is 80 en is één van de kampioenen overigens. Er zijn ook 3 vrouwelijke leden.

 

Bij aanvang van het wielerseizoen krijgt ieder lid hetzelfde aantal punten. Door deelname aan ritten en activiteiten blijven die behouden anders worden ze ingeleverd. Wie uiteindelijk niet meer dan 3 punten verliest wordt kampioen. Dit seizoen waren er 3: Guido de Frère, Jef Roman en Jurgen Heydrich . Ze ontvingen elk een cadeaubon ter waarde van 100 euro van fietsenspeciaalzaak G-cycles uit Moerbeke.

 

De afgelopen 2 seizoenen organiseerde de club ook een weektrip naar de Mont Ventoux en een driedaagse naar La Roche met 2 ritten van rond de 200 km. Volgend seizoen, dat van start gaat op zondag 10 maart, wordt dat een tocht naar de Mont-St-Michel, 700 km verdeeld over 5 ritten.

 

Wie de club wil vervoegen, kan contact nemen via de website :wielerteamcamcole.be of langs gaan in de muziekwinkel Cam Cole in de Oudenaardsestraat te Geraardsbergen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2018
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 12 mei 2019
Jimmy Godaert | 05 mei 2019

archief