GERAARDSBERGEN - Lions Club schenkt om €4000 pakketten aan minderbedeelden

GERAARDSBERGEN - Lions Club schenkt om €4000 pakketten aan minderbedeelden

Img_2235-e1546528042450

De lokale Lionsclub heeft dit jaar opnieuw ‘Kerstpakketten’ bezorgd aan behoeftige gezinnen in de Oudenbergstad en omstreken. Een traditie en mooi gebaar die de mensen die het écht nodig hebben, helpt om in de eindejaarperiode alsnog een feestdis en warmer familiaal gevoel te creëren.

 

Er werden in totaal zo’n 120 pakketten verdeeld en persoonlijk aan huis bezorgd door de Lionsleden. Thuisverpleging Hunnegem heeft hierbij een handje toegestoken alsook het OCMW in Brakel.

 

“Het ‘Kerstpakket’ is in feite een voedselpakket dat bestaat uit zo’n 25 nuttige artikelen, voornamelijk voor dagelijks gebruik.   De Lionsclub investeert zo’n € 4.000 in deze actie.  Dit is mede mogelijk door de steun van onze leden, sympathisanten en sponsors tijdens één van onze talrijke fondsenwervingsactiviteiten zoals de  Kerstrozenverkoop in de regio Geraardsbergen, Lierde en Brakel of de Dine & Dance avond een eet- en dansgelegenheid die plaatsvindt in De Spiraal.” zegt Stani Brocorens, coördinator van het ‘Kerstpakketten’ project.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief