GERAARDSBERGEN - Project G houdt 4de Nieuwjaarsduik

GERAARDSBERGEN - Project G houdt 4de Nieuwjaarsduik

224dwftontw01-project-g-houdt-4de-geraardsbergse-nieuwjaarsduik
 

Project G, een jongerenvereniging die verfrissende activiteiten in Geraardsbergen organiseert en de Gobio Divers, een lokale duikclub, slaan de handen in elkaar voor de 4de editie van de Geraardsbergse nieuwjaarsduik. Op zondag 6 januari 2019 doet het strand van Provinciaal Domein De Gavers dienst voor deze duik.  “4 jaar geleden, groeide dit idee, dat ontstond tussen pot en pint, uit tot een heuse activiteit.

 

Ook dit jaar wordt het een spetterende editie. “De nieuwjaarsduik is veel meer dan een plons in het water. Het is ook een ontmoetingsmoment, om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Onze gasten gaan zeker gespreksonderwerpen genoeg hebben, over het DJ-set bijvoorbeeld of over de gekke kostuums van de duikers.”  Vertellen de organisatoren geamuseerd.

 

De duikers betalen 5 euro en kinderen jonger dan 12, betalen 4 euro inkom. “Deze bijdrage dekt voornamelijk de kosten voor de verzekering. In 2019 kiezen we ook voor een stevige DJ. Met DJ Troppix hebben een jonge gast binnengehaald die het strand in rep en roer kan zetten met zijn stomende DJ-set.” schetsen de organisatoren.

 

“Nog voor de duik van start gaat, kiezen we de winnaars onder de duikers voor het dragen van de gekste outfit. Er zal een prijs uitgereikt worden in de categorie volwassenen en een prijs voor de kinderen,” kondigen de organisatoren fier aan. “De nieuwjaarsduik is waarschijnlijk een van de kortste evenementen in Geraardsbergen, maar ééntje dat zeker de moeite is om te doen in 2018.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief