GERAARDSBERGEN - Jeugdhuis ressort schenkt 1065 euro aan Okkernoot VZW

GERAARDSBERGEN - Jeugdhuis ressort schenkt 1065 euro aan Okkernoot VZW

224dwred02w02-jeugdhuis-ressort-schennkt-1065-euro-aan-okkernoot-vzw
 

Het jeugdhuis de Ressort is een plek voor jongeren en door jongeren. Er vinden verschillende evenementen plaats maar je kan er ook terecht op vrijdag voor Afterskool en op vrijdag- en zaterdagavond voor een gewone openingsavond. Het is een plek waar jongeren in een open sfeer met elkaar kunnen babbelen, iets drinken, kickeren, poolen en zoveel meer.

 

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, wou het jeugdhuis ook dit jaar graag iets doen voor de warmste week van Music For Life. “Op twee verschillende manieren werd er geld opgehaald. Ten eerste werd de opbrengst van de Pre-blokfuif verzameld. Deze fuif was de ideale gelegenheid voor studenten om nog een laatste keer alle remmen los te gooien voor de blokperiode begon. Daarnaast werden er ook koekjes en brownies gebakken die verkocht werden tijdens de gewone openingsavonden. Samen brachten deze acties 1065 euro op.” zegt Yentl Van Acker van de Ressort.

 

Het goede doel waaraan dit werd schonken, werd gekozen via een poll op de facebookpagina van jeugdhuis De Ressort. Iedereen kon zijn stem uitbrengen op verschillende initiatieven uit de regio. In totaal brachten 1541 personen hun stem uit. De Okkernoot vzw kwam met 28,3% procent van de stemmen als winnaar uit de bus.

 

De Okkernoot is een vzw die woongelegenheid, activiteiten en kortopvang aanbiedt aan personen met autisme of autismespectrumstoornissen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief