GERAARDSBERGEN - Arne Rateau naar finale Top Model Belgium

GERAARDSBERGEN - Arne Rateau naar finale Top Model Belgium

Skm_554e_918021913190_0001
 

Arne Rateau (15) loopt school aan het GO! Atheneum Geraardsbergen en is al enkele jaren actief achter de schermen van de modewereld.  Nu neemt  Arne deel aan de 15e editie van Top Model Belgium en slaagt er in door te stoten naar de finale.

 

Arrne viel door zijn jonge leeftijd op tussen de andere kandidaten wat hem geen windeieren gelegd heeft . Na een preselectie uit een 7000-tal kandidaten mocht hij naar de halve finale in Antwerpen waar hij samen met 25 medekandidaten geselecteerd werd voor de finale in de categorie “Fotomodel Boys” in het Parijse Lido op 3 februari .

 

 “In maart 2018 stond ik voor het eerst op de catwalk. Ondertussen ben ik ook bezig met verschillende andere projecten. Mijn deelname aan Top Model Belgium opende nu al deuren in de reclame- en publiciteitswereld. “ zegt Arne” Ik mocht al een reclamespot voor het Rode Kruis opnemen, poseerde onder andere voor C&A en ik werd onlangs  gecontacteerd om misschien nog een ander spotje te draaien voor een bekend merk. Het is voor mij alvast allemaal zeer  boeiend en keitof om te doen. Ik wil doen wat mijn hart verlangt en indien mogelijk er een internationale carrière van maken maar hiervoor heb ik de steun van zoveel mogelijk mensen nodig.”

 

Aan Top Model Belgium is een SMS-stemming verbonden en Arne vraagt aan alle Geraardsbergenaren en wie ook maar wil om hem te steunen door een sms te sturen naar 3565 met de vermelding: TMB164 (zonder spaties).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief