GO! GERAARDSBERGEN heft het glas op het nieuwe jaar

GO! GERAARDSBERGEN heft het glas op het nieuwe jaar

Go-gbergen-nieuwjaarad-1

Vrijdag 11 januari hieven de Geraardsbergse scholen een glas op het nieuwe jaar. De algemeen directeur nam van de gelegenheid gebruik om alle personeelsleden uitvoerig te bedanken en te benadrukken dat de scholen van scholengroep 20 koploper zijn in vernieuwing:

 

“De 4 meest essentiële 21ste eeuwse competenties zoals teamwork, het stimuleren van creativiteit en verbeelding, van kritisch denken en van probleemoplossend vermogen staan voorop in de nieuwe aanpak die we in elk van onze scholen terug vinden. In alle scholen staan leerkrachten samen voor de klas in diverse vormen van co-teaching of teamteaching.

 

Onze brede basisscholen zijn onderwijsbakens in de buurt. De secundaire scholen werken hard toe naar de hervorming van het secundair onderwijs in september 2019 en hebben trouwens al een heel belangrijke voorsprong met onder meer de OK-klas, de Delta en de Agora-klas."

 

Tot slot moedigde Isabelle Truyen iedereen aan om fouten te durven maken en open te staan voor al het mooie en spannende dat ons omringt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief