GERAARDSBERGEN - GO! Centrum schenkt 750 EURO aan ‘Home Magnolia’

GERAARDSBERGEN - GO! Centrum schenkt 750 EURO aan ‘Home Magnolia’

Warmste-avond-foto
 

Tijdens de ‘Warmste Avond ‘ van basisschool Centrum eind december deden heel wat ouders en sympathisanten van de school hun duit in het zakje voor het goede doel. De vriendenkring van de school en de meesters en de juffen zorgden voor een gezellig kader. Niet alleen verkochten de leerlingen er hun zelfgemaakte kunstwerkjes, ook verwarmden ze  de harten van de aanwezigen met het mooiste gezang en de perfecte dans.

 

De opbrengst werd geschonken aan ‘Home Magnolia’.

 

Directeur Stijn Haegeman: “ Het gaf mij als directeur een enorm warm gevoel om te zien hoe alle collega’s samen met onze leerlingen het beste van zichzelf gaven voor dit goede doel.”

 

Dean De Smet (secretariaatsmedewerker en lid van de vriendenkring) :  “De keuze voor Home Magnolia was snel gemaakt. Wij kunnen hier op school elke dag vaststellen dat de kinderen die in Home Magnolia verblijven daar heel goed en warm worden opgevangen.”

 

Mevr Kris Stevens, directeur van Home Magnolia is heel blij met dit en veel andere initiatieven die werden georganiseerd in het kader van de warmste week. “Het bedrag dat wij per dag, per kind krijgen van de overheid is echt heel erg nipt. Met de giften die wij de afgelopen weken kregen hoop ik voor onze kinderen een meerdaagse uitstap naar De Efteling te kunnen organiseren. Voor vele van onze bewoners zal dit de eerste keer zijn dat ze op vakantie kunnen gaan.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief