GERAARDSBERGEN - Ilse Heylen maakt leerlingen warm voor judo

GERAARDSBERGEN - Ilse Heylen maakt leerlingen warm voor judo

Img_9583
 

De leerlingen van basisschool Klim Op te Zandbergen genieten dankzij Sportsnack van een initiatie judo. Deze oefenlessen worden gegeven door Olympisch bronzen medaille winnares Ilse Heylen. Met Sportsnack willen Sport.Vlaanderen en MOEV leerlingen van het basisonderwijs helpen om aan hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid beweging te komen. Door de lessen aansluitend op de schooluren en in de turnzaal van de school te laten plaats vinden, besparen we de ouders daarenboven nog eens een extra rit met de wagen.

 

We zijn altijd erg blij wanneer leerkrachten van de school het zien zitten om Sportsnack te geven. Wanneer dat niet kan, gaan we op zoek binnen sportclubs rond de school om de kinderen een kwalitatief en leuk bewegingsuurtje aan te bieden. Zo kwamen we hier bij de Ilse Heylen Judo Academy terecht. De school en wij als organisator zijn uiteraard vereerd met een icoon uit onze sportwereld. De kinderen zijn nog wat jong om de vele prachtige resultaten van Ilse in te schatten. Wanneer ze haar medaille(s) eens meebrengt, zullen de kinderen zullen de kinderen vast wel onder de indruk zijn.

 

De topsport zit er intussen al eventjes op voor Ilse Heylen. Ze runt nu met haar man en coach Olivier Berghmans de Ilse Heylen Judo Academy. Met ‘judo’ als kapstok kunnen zowel bedrijven, particulieren als scholen bij hen terecht voor diverse projecten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief