GERAARDSBERGEN - Vriendenkring GO! Centrum breidt uit

GERAARDSBERGEN - Vriendenkring GO! Centrum breidt uit

Vriendenkring
 

De vriendenkring van GO! centrum verwelkomde deze week enkele nieuwe leden. Rots in de branding Yvette De Laeter ziet haar team nu versterkt worden met enkele enthousiaste ouders.

 

De vriendenkring van GO! Centrum is samengesteld uit enthousiaste ouders, gedreven personeelsleden en bereidwillige sympathisanten van de school. Naast het organiseren van een eetfestijn en een koekenverkoop, zorgt de vriendenkring ook voor de logistieke omkadering van het schoolfeest. Zo kunnen de leerkrachten en de leerlingen zich focussen op het creatieve deel van zo’n schoolfeest.

 

De opbrengst van deze activiteiten komt ten goede van de leerlingen. Zo trakteert de vriendenkring de kleuters jaarlijks op een toneelvoorstelling ter gelegenheid van Sinterklaas en mogen zij ook een bezoekje brengen aan de kermis. Maar ook de kinderen van het lager onderwijs worden niet vergeten. Zo investeerde de vriendenkring in het verleden in speeltuigen en hindernissenparcours, werd een spelotheek ingericht en deed ze een bijdrage voor de aankoop van Ipads en Chromebooks.

 

Naar de toekomst toe zal de vriendenkring zich inzetten om de school te steunen bij de inrichting en omkadering van het gerenoveerde schoolgebouw. Op de opendeurdag van 30 maart zullen de leden van de vriendenkring de ouders warm onthalen en meer info geven over de werking van hun vereniging.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 12 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief