Kunst en Poëzie in GERAARDSBERGEN

Kunst en Poëzie in GERAARDSBERGEN

Uitnodiging_midden__1
 
Uitnodiging_midden__2
 
Uitnodiging_voor
 
Foto_kaft_amor
 

Tijdens het Valentijn-weekend presenteert de Liedekerkse schrijver/dichter Wies borre in het Koetshuis van Geraardsbergen zijn nieuwe dichtbundel, waarvoor hij samenwerkte met Lieve Bauwens die met oogstrelende aquarellen de fijngevoelige teksten een kunstige touche bezorgt.

 

Tijdens een avondvullend programma kan u er genieten van zang, voordracht en muziek, die u zullen meevoeren naar dat heerlijke stukje hemel, naar de woelige jaren van de jeugd  of naar de diepe donkerte van de hel. Volgens de auteur heeft niets de mens ooit meer beroerd of meer gekwetst,  hem meer schade of vreugde gebracht dan dat ongrijpbare sentiment van de liefde dat op ieder van ons zó sterk inwerkt. Kom dus vooral kijken en luisteren en laat u inspireren door dit poëziemoment met dezelfde spreekwoordelijke titel als de dichtbundel: ‘De kwetsbaarheid van Amor’.

 

Marijn Devalck (zanger, acteur, presentator, schrijver, politicus, en ons beter bekend als Balthazar Boma uit FC De Kampioenen) en Anne Gies (stemcoach bij de vrt) declameren er gedichten die emoties opwekken en ons doen nadenken over dat beest in ons dat Amor heet.

 

Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door het Vocaal Ensemble van de Kunstacademie van Geraardsbergen, samen met de gitarist Raoul De Brandt.

 

Na het showgebeuren kunt u binnenwandelen in de tentoonstelling van de in het boek gepubliceerde aquarellen van Lieve Bauwens en kan u er kennismaken met de protagonisten van de avond. Wies en Lieve zullen er dichtbundels signeren terwijl u de keel smeert met een bubbelend glas.

 

De show die geheel gewijd is aan de liefde gaat door op vrijdag 15.02.2019 om 20 uur in het Koetshuis van het Cultuurcentrum De Abdij, Abdijstraat  in Geraardsbergen. De toegang is gratis.

 

‘De Kwetsbaarheid van Amor‘   ISBN  978-94-6328-223-9

 

De dichtbundel is te verkrijgen in de boekhandel en bij de auteur ( aloisvdb@skynet.be )

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 23 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 12 mei 2019
Jimmy Godaert | 05 mei 2019

archief