GERAARDSBERGEN - BSBO De Drempel krijgt eerste wilgentunnel

GERAARDSBERGEN - BSBO De Drempel krijgt eerste wilgentunnel

Dsc_0014
 

Tijdens Dikketruiendag stond de Basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel  helemaal in het teken van Milieuzorg Op School (MOS). De verwarming  ging een graadje lager en er werd vanuit ‘MOS Oost-Vlaanderen’ ook een wilgentunnel geplaatst, een primeur in Geraardsbergen!

 

Wouter De Tandt, MOS-begeleider voor Oost-Vlaanderen, steunde de ijverige MOS-leerkrachten Mira, Anouchka, Amber, Sofie, Jonas en Hannelore in dit project. De MOS-leerlingen zelf ( één of twee afgevaardigden uit elke klas die maandelijks tijdens de middagspeeltijd samenkomen om nieuwe MOS projecten en initiatieven uit te werken) assisteerden bij de bouwwerkzaamheden die gebeurden onder leiding van Peter Vosters van de firma “de Boomhelden”.

 

De mossers mochten op die manier dus een dagje brossen. Ze staken enthousiast de handen uit de mouwen. De Boomhelden ontdekten in een aantal handige harry’s van leerlingen ware talenten!

 

De wilgentunnel zal de leerlingen van De Drempel in de toekomst wat schaduw bezorgen, hij kan dienen als speelruimte, maar ook als buitenklasje.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 23 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 12 mei 2019
Jimmy Godaert | 05 mei 2019

archief