Middenschool en KA GERAARDSBERGEN informeren toekomstige leerlingen

Middenschool en KA GERAARDSBERGEN informeren toekomstige leerlingen

Dsc_71652
 

Op dinsdag 26 februari 2019 organiseren de Middenschool en het GO! Atheneum Geraardsbergen samen een infoavond. Leerlingen van de Middenschool maken immers na het tweede jaar de overstap naar het GO! Atheneum. “Tijdens de infoavond geven we uitleg over de werking van beide scholen en over de verschillende richtingen die we aanbieden. Er zullen ook een aantal vakexperten aanwezig zijn, om specifieke vragen van leerlingen en hun ouders te beantwoorden, onder meer over de Agora- en Deltaklas in het GO! Atheneum. Zowel de Middenschool als het Atheneum hechten namelijk veel belang aan persoonlijk contact”, verduidelijkt Brecht Persoons, directeur van het GO! Atheneum Geraardsbergen.

Om 19.00 u start directeur Betty Gierts (Middenschool) met een infomoment voor leerlingen die de stap van het basis- naar het secundair onderwijs zetten. Toekomstige leerlingen en hun ouders krijgen uitleg over de structuur van het secundair onderwijs, de studierichtingen in de Middenschool, het flexibel leertraject en de projecten. Nadien, om 20.00 u, komt het GO! Atheneum aan de beurt.

 

De infosessies staan open voor alle leerlingen die in september 2018 de stap naar het eerste of het derde jaar zetten. Ouders en jongeren die een van beide sessies graag bijwonen, worden verwacht om 19.00 u (basisonderwijs) of 20.00 u (tweede jaar secundair onderwijs) in de mediatheek van de Middenschool.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 nov 2020

archief