GERAARDSBERGEN - Willem Vermandere brengt een bomvolle Bartholomeuskerk in vervoering

GERAARDSBERGEN - Willem Vermandere brengt een bomvolle Bartholomeuskerk in vervoering

077a7970
 

Vrijdagavond was Willem Vermandere, op uitnodiging van het team van denderend KLEIN, te gast in de Bartholomeuskerk van Geraardsbergen. Het icoon van de kleinkunst kon het talrijk opgekomen publiek bekoren met zijn vertelsels, gedichten en mooie muziek.

 

“Het doet ons enorm veel plezier dat zoveel mensen de weg naar de kerk hebben gevonden, het unieke kader in combinatie met dit icoon zorgden ervoor dat dit een onvergetelijke avond werd”, aldus Sven Van Oudenhove van denderend KLEIN. “Dit is voor herhaling vatbaar, maar nu gaat onze focus uit naar de organisatie van ons jaarlijks stadsfestival”.

 

Op het einde van de avond viel er nog meer leuk nieuws te rapen. Zowel het lokaal talent Alice Mae als Yevgueni zullen op 20 juli het beste van zichzelf geven op de 7de editie van denderend KLEIN. “Voor de snelle beslissers is er zelfs een leuk extraatje” geeft Van Oudenhove nog mee “want voor de eerste 100 mensen die hun tickets bestellen via tickets@denderendklein.be is er een voordeeltarief van 12 euro per ticket”.

 

Dit wordt uitkijken naar de zomer.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 nov 2020

archief