GERAARDSBERGEN - KU Leuven studenten organiseren Forest Night Run in Provinciaal domein De Gavers ten voordele van Natuurpunt

GERAARDSBERGEN - KU Leuven studenten organiseren Forest Night Run in Provinciaal domein De Gavers ten voordele van Natuurpunt

Untitled
 

Studenten Handelswetenschappen van de KU Leuven organiseren op zaterdagavond 23 maart 2019 een Forest Night Run in het domein De Gavers te Geraardsbergen. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers lopen of wandelen langs een natuurlijk parcours van 6 kilometer.

 

De tocht brengt de deelnemers langs het water en bospadjes van het prachtige domein. De opbrengst wordt volledig geschonken aan Natuurpunt Boven-Dender en zal worden gebruikt voor de aankoop van materiaal om de natuurgebieden te herstellen.

 

Praktisch
Lopers kunnen zich aanmelden vanaf 19u00 in de polyvalente zaal De Doos, hier wordt er ook animatie en een gezamenlijke opwarming voorzien. De run start om 20u30 in waves elke vijf minuten. De wandelaars kunnen hun tocht aanvangen om 21u25. Een inschrijving kost in voorverkoop 8,00 euro en aan de kassa 10,00 euro. Inschrijven is mogelijk via https://forestnightrungeraardsbergen.jouwweb.be/inschrijven.

 

In het inschrijvingsgeld is een hoofdlamp, een Glow in the dark accessoire en grimage en een verrassingsgeschenk inbegrepen. Daarnaast maken de deelnemers ook kans op een smartphone t.w.v. 649 euro of ontbijt t.w.v. 50 euro.

 

Over Natuurpunt
Natuurpunt is een vrijwilligersvereniging die zich inzet voor de bescherming en onderhoud van de natuur. Het beheert meer dan 22.800 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden. Door middel van verschillende activiteiten proberen de leden mensen samen te brengen en bewust te maken van lokale dier- en plantensoorten.

 

Over de organisatie
Het evenement wordt georganiseerd door een groep van 7 gemotiveerde studenten handelswetenschappen aan de KU Leuven te Brussel. In het kader van deze opleiding werd de opdracht gegeven een evenement te organiseren, waarvan de volledige opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. Aangezien sportevenementen in een echte opmars zijn en de studenten wel houden van een uitdaging, hebben ze ervoor gekozen een Forest Night Run in te richten ten voordele van Natuurpunt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 nov 2020

archief