GERAARDSBERGEN - “Gimminge leeft ” klaar voor nr 17

GERAARDSBERGEN - “Gimminge leeft ” klaar voor nr 17

224dwfrontw13e2809cgimminge-leeft-e2809d-klaar-voor-nr-17
 

Het begon in 2003… Met een aantal vrijwilligers werd “Grimminge leeft” kleinschalig opgestart. Uitgangspunt was het kermisweekend van juli weer nieuw leven in te blazen, tegelijk met het doel een caritatieve organisatie te ondersteunen. De voorkeur ging hierbij uit naar “Kom op tegen Kanker”, waaraan toen 5.000 Belgische frank werd overgemaakt. De opbrengst groeide jaar na jaar waardoor vorig jaar 17.000 euro, nu verdeeld onder “Kom op tegen kanker”, “Cliniclowns” en “Kinderkankerfonds opgehaald werd”.

 

Sedert het begin werd in totaal ca 154.000 euro overgemaakt! Dit succes is te danken aan de medewerking van ongeveer 100 vrijwilligers, de steun van velen en de grote opkomst van sympathisanten die naar de Grimmingse julikermis komen!

 

De kermis is inmiddels uitgegroeid tot een vierdaagse voor jong en oud met allerlei leuke, culinaire, muzikale, humoristische, speelse, sportieve en kunstvolle activiteiten en attracties. Gewoontegetrouw staan er een paar events van de goede ouwe tijd op het programma, terwijl tegelijk elk jaar ook gedacht wordt aan variatie via de opname van één of meer nieuwigheden.

 

Men kan ook deelnemen aan wedstrijden en activiteiten, die doorgaan voor het kermisweekend. Het betreft de autozoektocht, de fotowedstrijden en de quiz. Ook het ontbijtbuffet, de kunsttentoonstelling met schilderijen en de streekgerechtenmarkt zijn aanraders .

 

Wie wil, kan sponsoren of steunen zowel financieel als dmv tegemoetkoming aan de organisatiekosten of prijzen voor de winnaars van wedstrijden.

 

Hierbij nodigt “Grimminge leeft” iedereen uit op de kermis van die loopt van vrijdag 26 juli tot maandag 29 juli 2019. Alle info vind je terug op de website http://grimmingeleeft.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief