GERAARDSBERGEN - Unieke start wielerseizoen WTC Viabike

GERAARDSBERGEN - Unieke start wielerseizoen WTC Viabike

Foto_pers_001
 

Bij aanvang van het fietsseizoen  werd fietsenmaker Danny De Pelseneer door zijn clubvrienden van WTC ViaBike in de bloemetjes gezet.  Gedurende 40 jaar is hij in de ruime regio van Geraardsbergen gekend als een sympathieke vakman.

 

De clubleden maakten van de gelegenheid gebruik om Danny op een unieke manier nog eens te herinneren aan zijn Sportieve carrière van weleer. Zo won Danny in mei 1971 de koers in Moerbeke en in juli deze van Ronse. In 1972 had hij ritzeges in Vlierzele, Wanfercee Baulet en Moerbeke. In 1975 won hij in Opwijk en in 1978 in Ruiselede.

 

Burgemeester De Padt was ook present om zijn streekgenoot te feliciteren met het mooie traject dat werd afgelegd. Om af te ronden werd hem nog een palm overhandigd. Naast iedere sterke man, staat een nog sterkere vrouw en Yolanda werd op gepaste wijze  in de bloemetjes gezet.

 

Na de plechtigheden, felicitaties en de nodige bubbels werd het formeel startschot gegeven van het inmiddels vijfde seizoen van de fietsclub met wekelijkse startplaats op de binnenkoer van fietsenhandel Danny Sport. Het werd daarenboven een speciaal evenement want alle ViaBikers stonden in de startblokken in hun volledige nieuwe outfit.

 

Tot en met einde oktober worden er groepsritten gehouden en kan er gestart worden in 4 groepen. Meer info is terug te vinden op de vernieuwde website : http://www.wtc-viabike.be of mail naar wtc.viabike@gmail.com.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief