GERAARDSBERGEN - Landelijke Gilden bedwong de muur in de strijd tegen zwerfvuil

GERAARDSBERGEN - Landelijke Gilden bedwong de muur in de strijd tegen zwerfvuil

Dsc0139
 

Landelijke Gilden palmde de Muur van Geraardsbergen in met een actie tegen zwerfafval. Een bordencampagne sensibiliseerde de voorbijrijdende wielertoeristen om hun afval niet op de openbare weg en het omliggende platteland te gooien.

 

Bovenaan de muur, aan de kapel, hadden de Landelijke Gilden een promostand waar ze supporterden voor alle wielertoeristen en liefhebbers van het stalen ros die zich aan het beklimmen van de muur waagden. Iedereen met de fietsvoorbijkwam, werd bevoorraad, kreeg een stevige drinkbus en maakte kans op een mooie prijs. Bij hun flitsende werfmobiel met photobooth kon je als fietsliefhebber terecht voor een mooie herinnering aan deze dag en dankzij een klok beneden en bovenaan de muur kan de persoonlijke klimtijd berekend worden.

 

Met deze actie vroegen Landelijke Gilden aandacht voor de problematiek van zwerfafval. Langs de muur voorzagen ze verschillende borden met sensibiliserende boodschappen, zoals bijvoorbeeld de afbraaktijden van verschillende afvalproducten. Zo wilden ze de wielertoeristen én alle andere bezoekers aanmoedigen om afval niet achteloos weg te gooien.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief