GERAARDSBERGEN - There’s No Business Like Showbusiness

GERAARDSBERGEN - There’s No Business Like Showbusiness

224dwred2theres-no-business-like-showbusiness
 

Showproject brengt dit jaar een spectaculaire interactieve show voor jong en oud, met voor elk wat wils.

 

De showgroep uit Geraardsbergen staat al meer dan 27 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande vernieuwende shows voor een breed publiek. “Wat begon als een bescheiden schoolproject als cabaret onder leiding van Dhr massart op het toenmalige KTA is uitgegroeid tot een vereniging met een honderdtal leden”, zegt voorzitter Dirk Van De Catsyne. Onze jeugdgroep en de volwassenen zijn verdeeld over dansafdelingen en er zijn zang- en toneelgroepen. Voor de logistieke steun kunnen we rekenen op een technische ploeg en een kostuumafdeling”.

 

Dit jaar snijden ze het thema “There’s No Business Like Showbusiness” aan. Een stap in de wondere wereld van de showbizz, glitter en glamour en gebruik van de nieuwste technieken op theatervlak met prachtige decors en kostuums. De show is er voor klein en groot, zit vol inspirerende en aanstekelijke songs doorspekt met veel humor en fantastische choreografieën.

 

Iedereen die zin heeft in een leuke ontspannende avond of namiddag vol dans, zang en humor in een prachtig decor, reserveer snel uw tickets via 054/33 35 61

 

Data:

Voorstellingen op vrijdag 19, zaterdag 20 april om 20u en op zondag 21 april om 15.30u telkens in het Arjaantheater te Geraardsbergen. Voor meer info: surf even naar de Facebookpagina of naar http://www.showproject.be.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 14 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 30 sep 2019
Jimmy Godaert | 24 sep 2019

archief