GERAARDSBERGEN - KSA muziekkorps viert 40 jarig bestaan

GERAARDSBERGEN - KSA muziekkorps viert 40 jarig bestaan

Dscn0087
 

40 Jaar geleden zag de “fanfare” van KSA Geraardsbergen het levenslicht onder impuls van Geert Van Lierde. Dit werd nu gevierd met een grote taptoe show op de Markt van Geraardsbergen.

 

De oud-leden van de fanfare zorgden voor de opener. Daarna kwam het Scouts trommelkorps ‘Met vel en gamel’  uit Aalst aan de beurt gevolg door een sterk staaltje vaandelzwaaien door Flago uit Denderhoutem.

 

Het programma werd verdergezet met het optreden van de KSA Cantincrode uit Schoten, de harmonie uit Moerbeke met hun M-stars majorettekorps en Chiro ‘Wij’ uit Sinaai.

 

De jachthoornblazers van de Geraardsbergse KSA speelden hun deutjes vanop paarden waarna  het tromgeroffel weerklonk gebracht door de Chirodrumband Kreaboem uit Dendermonde. Ook kwam het stuntteam te paard  van de stal De Brabander uit Evergem de show stelen.

 

Om af te sluiten speelden Chiro Hemo uit Opstal en het jarige KSA muziekkorps met tussen beiden in een demonstratie van de vaandelzwaaiers Alkuone uit Aalst, waar na als apotheose een gezamenlijk nummer met alle korpsen volgde.

 

Na afloop was er een verrassende spektakelshow met vuurwerk. In de feesttent werd de avond sfeervol afgesloten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 04 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 18 nov 2019

archief