GERAARDSBERGEN - Middenschool nam deel aan Kangoeroewedstrijd

GERAARDSBERGEN - Middenschool nam deel aan Kangoeroewedstrijd

Kangoeroe
 

In het leven gaan we er graag vanuit dat we allemaal individuele personen zijn, maar we zijn eigenlijk slechts personages die rollen spelen met een masker op. Echter door humor te gebruiken slagen we erin om een verbinding onderling te maken en hierdoor onze dagelijkse zorgen eventjes te vergeten.

 

Deze boodschap hebben “De Paradijsvogels” goed begrepen en daarom opteerden zij, om hun publiek te verwennen met een blijspel.

 

De komedie “Sla Niet Met De Deuren” is van de hand van Michel Fermaud, onder regie van Rudy De Laeter.

 

Een welgestelde Vlaamse familie. De vader is een traditionele vader, die vooral aandacht heeft voor zijn zaken en die hoopt na de gedane dagtaak thuis een beetje rust te vinden. De moeder is een wat gekke romantische vrouw, zachtaardig. Babette, de dochter droomt ervan een BV te worden als actrice op de tv. En de jongste dochter Lena beweert dat ze een kind verwacht. Hierdoor zet ze het hele huis op zijn kop. Zelfs de onschuldige Koenraad – een stijve en conservatieve verzekeringsmakelaar – wordt ervan verdacht de vader van het kind te zijn. Tim, de zoon neemt het heft in handen en lost tenslotte alles op.

 

“De Paradijsvogels” hebben een formidabele cast van acteurs die enerzijds bestaat uit mensen die al meermaals hun sporen op de planken hebben verdiend, en anderzijds uit jong aanstormend talent. Deze laatste bieden wij graag kansen binnen onze rangen en geven hun tevens een degelijke opleiding in acteren.

 

U kunt hen aan het werk zien in het Arjaan Theater te Geraardsbergen op volgende data: 18 mei om 20:00u, 20 mei om 20:30u, 24 mei om 20:30 en 25 mei om 20:00u.

 

Reservatie via 0476/275 367 tussen 18u en 20u.

 

Van harte welkom op een van onze voorstellingen waarbij u kan genieten van een gezellig, ontspannend avondje uit.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief