Online vrijwilligersloket ‘GERAARDSBERGEN vrijwilligt’ van start

Online vrijwilligersloket ‘GERAARDSBERGEN vrijwilligt’ van start

Outlook_pihh61hu8e
 

De stad gaat van start met het onlinevrijwilligersloket ‘Geraardsbergen vrijwilligt’

 

Vrijwilligers zijn zeer belangrijk in onze samenleving. Iedereen kent wel meerdere mensen die actief vrijwilliger zijn voor hun vereniging of een andere organisatie , de stad, de school, het ziekenhuis, de zorg of ouderenzorg  en zo veel meer…

 

Vanaf heden kunnen zij elkaar vinden op de kersverse site ‘Geraardsbergen vrijwilligt ’. Je vindt er vacatures voor vrijwilligers en niet enkel die van de stad zelf maar tevens van heel wat uiteenlopende organisaties. Je vindt er  ook weetjes en de wetgeving mbt vrijwilligerswerk en de eventuele kostenvergoeding. Ook organisaties kunnen er terecht voor info wanneer zij vrijwilligers willen inzetten.

 

Raadpleeg zeker ook de info mbt de gratis vrijwilligersverzekering.

 

‘Dit is echt een grote stap vooruit voor het vrijwilligerswerk in onze stad, zegt schepen Kristin Vangeyte (Open Vld)’

 

Het wordt een boeiende site, die Geraardsbergen nog bruisender zal maken op het vlak van vrijwilligerswerk. We hopen op deze manier ook een goeie  start te geven aan een doordacht  beleid  naar vrijwilligers toe. Ik herhaal het, ze spelen een cruciale rol en zijn onbetaalbaar en onmisbaar in onze samenleving!’

 

Vrijwilligerswerk is bovendien ook goed voor de fysieke en mentale gezondheid van mensen. De vrijwilliger is echt een warme schakel in onze samenleving en wordt daar voor geapprecieerd.

 

We bieden op deze manier ook ondersteuning aan de vrijwilliger en de organisaties die vrijwilligers inzetten en zij kunnen  altijd op onze deskundigheid een beroep  doen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 23 mei 2020

archief