GERAARDSBERGEN - Passie van 2 zussen groeit uit tot business AquaSISports

GERAARDSBERGEN - Passie van 2 zussen groeit uit tot business AquaSISports

61168704_2698091903554137_5989623054399963136_n
 

Silke en Lenke, twee zussen die een passie hebben voor sport, lesgeven en het begeleiden van mensen die bepaalde doelen willen nastreven, realiseerden hun droom. In September 2018 gingen ze van start  met het geven van privé-zwemlessen. Dit groeide ondertussen uit tot een mooie business AquaSISports.

 

“Sinds kort bieden wij ook groepslessen aan, onze eerste lessenreeks werd een succes. Wij mochten 20 kindjes tussen de 3 en 10 jaar verwelkomen die schoolslag aanleerden of hun techniek verfijnden. Daarnaast focussen wij ook op reddend zwemmen bij de kinderen die de techniek al goed onder de knie hebben. Reeks 2 van de groepslessen zal aanvangen ergens in Oktober, meer informatie vindt u op onze website.” zegt Ienke De Nie

 

“Daarnaast organiseren wij ook sportkampen, deze zomer gaan de kampen door in Provinciaal domein de Gavers te Geraardsbergen. Deze vinden plaats van 01/07 t.em. 12/07, alle kindjes tussen de 3-12 jaar zijn hiervoor welkom. Het zullen twee weken vol sport en plezier worden.

 

Vervolgens zijn we nu ook bezig met het opstarten van onze eigen personal coaching business. Allereerst leggen we de nadruk op online coaching, hierna bouwen we verder richting onze eigen beweegstudio. Wij zullen daarin samenwerken met een diëtiste en kinesitherapeut.”

 

AquaSISports draait om sport en begeleiding zowel voor jong als oud. Zij organiseren  zwemlessen, sportkampen, sportfeestjes en vanaf september schoolsportdagen voor het lager onderwijs. Meer info op de website www.aquasisports.be. Je kan ze ook volgen via fb en Instagram en zo op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen AquaSISports.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 23 mei 2020

archief