Lokale Politie GERAARDSBERGEN / Lierde organiseert 5de motorrit en motorwijding

Lokale Politie GERAARDSBERGEN / Lierde organiseert 5de motorrit en motorwijding

890dwkijk2w27massa-motards-voor-bmw-motorrad-day
 

Voor het vijfde jaar op rij organiseert de Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde, in samenwerking met de stad Geraardsbergen en de gemeente Lierde, een motorrit met aansluitend een motorwijding. Dit alles gaat door op zondag 9 juni!

 

Deze door de politie begeleide rit van ca. 120 km start om 10u30 op de Kartuizersite en neemtde motorrijders vervolgens mee door het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Te Houtaing (deelgemeente van Aat), op de in het groen gelegen Jozefietenvestiging, worden de dorstigen gelaafd en de hongerigen gespijsd. Hierna zet de colonne zich verder richting Geraardsbergen waar er omstreeks 15u00 wordt verzameld op de Markt.

 

Hoogtepunt van deze dag is uiteraard de motorwijding door ‘padre’ Dirk Vannetelbosch, zelf een fervent motorrijder en aalmoezenier van de Blue Knights, de motorclub voor politieambtenaren. Een zegening die een welgekomen bescherming biedt aan de bestuurder en de motor.

 

“2018 was opnieuw een succes, we verwelkomden meer dan 200 motoren! Uiteraard hopen we ook dit jaar, met ons 5-jarig jubileum, op een talrijke opkomst. Mogen de weergoden ons opnieuw goedgezind zijn!” zegt korpschef Jurgen De Landsheer.

 

Praktisch:

Iedere geoefende motorrijder kan deelnemen.

 

Groepering/ inschrijving op het Kartuizerplein (Lierde) vanaf 09.30u

 

Vooraf inschrijven wordt aangeraden via motorwijding@geraardsbergen.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief