GERAARDSBERGEN - Pannekoekenslag ASZ voor Linda kende succes

GERAARDSBERGEN - Pannekoekenslag ASZ voor Linda kende succes

1126793_201906141532177645879
 

Bij een brand in de Gaffelstraat werd het huis van Linda zwaar gehavend. Om haar financieel en moreel te steunen hielden haar collega’s van het ASZ-ziekenhuis campus Geraardsbergen een pannenkoekenbak, snoepverkoop en tombola.

 

“Linda was gedurende jaren poetsvrouw bij ons in het ASZ en nu is zij vrijwilligster op de dienst geriatrie. Linda is iemand waar we altijd kunnen op rekenen”, vertelt hoofdverpleegkundige Riena Engerie. “Omdat Linda door die woningbrand alles kwijtraakte, zochten we een manier om haar te helpen.  Dus houden we voor haar een pannenkoekenslag en er is ook nog een tombola met een fiets als hoofdprijs.”

 

De teamspirit op de dienst geriatrie is groot, want zelfs het personeel dat een dagje vrij had, kwam toch opdagen om samen pannenkoeken te bakken. “Linda stond ervan te kijken, ze had er geen idee van dat ze door haar collega’s zo graag gezien is.”

 

De pannekoekenslag in het ASZ werd een onverwacht succes want het bakteam moest extra ingrediënten laten halen om nog meer pannenkoeken te bakken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief