GERAARDSBERGEN - De Glen Tanera sluit 16de degustatie seizoen af met top tasting

GERAARDSBERGEN - De Glen Tanera sluit 16de degustatie seizoen af met top tasting

Dsc3237
 

De Glen Tanera Whisky Society, één van de oudste whiskyclubs in België, hield traditiegetrouw zijn slotdegustatie in Cultuurcafé The Preacher te Geraardsbergen.

 

Net als de voorbije twee seizoenen konden ze niemand minder dan Bob Minnekeer, de whiskypaus der Lage Landen, strikken om samen met meer dan dertig gelukkigen de kers op de taart te zetten van het zestiende seizoen van de Geraardsbergse whiskyclub.

 

Na de typisch Schotse intrede van Bob, zichzelf samen met keukenprinses An begeleidend op de doedelzak, was het tijd om te genieten van een gezellige avond die op smaak werd gebracht met 6 unieke single malts en evenveel overheerlijke hapjes. Of het nu forel, zalm, vlees of kaas was, elk gerecht werd met veel liefde en kennis van zaken bereid door Ann en Bob’s immer sympathieke wederhelft Patsy

 

Dat de beminnelijke Gentenaar ongetwijfeld Schots bloed in zijn lichaam heeft, bleek niet alleen uit zijn onevenaarbare kennis over het ‘levenswater’ en zijn muzikale kunde, maar ook uit de passie waarmee hij deze overbracht aan de toehoorders. De zeldzame drams, waarvan enkele bottelingen ouder waren dan sommige aanwezige genieters, werden er alleen maar beter door.

 

Stevig onder de indruk van al dit moois en lekkers konden de deelnemers niet anders besluiten dan dat Glen Tanera hen andermaal een meer dan geslaagde avond had bezorgd.

 

Maar vooraleer de handen bij iedereen enthousiast op elkaar gingen, sloten Bob en An met veel bravoure en onder het goedkeurend oog en oor van alle aanwezigen af met een Schotse traditonal.

 

Wie rond zich keek waande zich in één van de gezelligste pubs in de Schotse Highlands en was niet van plan snel huiswaarts te keren.

 

Het bestuur keek en zag dat het goed was. De bevestiging dat op vrijdag 13 september het zeventiende seizoen van start gaat was een geruststelling voor velen.

 

Glen Tanera Whisky Society dankt alle aanwezigen en gastvrouw Griet van The Preacher, met speciale vermelding voor Bob, Patsy en Ann

 

Wil u ook graag eens komen proeven? www.glentanera.beinfo@glentanera.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 16 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief