GERAARDSBERGEN - Agora-team Atheneum finalist Leraar van het jaar

C21

GERAARDSBERGEN - Agora-team Atheneum finalist Leraar van het jaar

224dwred2w27-agora-team-atheneum-finalist-leraar-van-het-jaar
 

Het Agora-team van het GO! Atheneum Geraardsbergen werd genomineerd tot finalist in de wedstrijd Leraar van het jaar, die jaarlijks georganiseerd wordt door Klasse. Dit jaar werd de wedstrijd echter toegespitst op teams, aangezien onderwijs geen individuele opdracht meer is. Directeur Brecht Persoons was op woensdag 19 juni aanwezig op het officiële bekendmakingsmoment met een delegatie Agora-leerkrachten.

 

“De leerkrachten Agora zetten al voor het tweede jaar op rij in op innovatief onderwijs waarbij leerlingen zelf het eigenaarschap opnemen van hun leerproces. Dit bevordert niet alleen de resultaten van de leerlingen, maar ook hun motivatie. Bovendien worden ze voorbereid op het hoger onderwijs, want daar zullen ook zelf verantwoordelijkheid moeten opnemen,” aldus Brecht Persoons.

 

Het team werd ingeschreven door leerlingen en collega’s, zonder dat deze partijen het van mekaar wisten. “De appreciatie van de leerlingen en leerkrachten is de beste prijs die je als team kan winnen, los van eender welke nominatie. Natuurlijk waren we graag uit de bus gekomen als winnaar, maar elk lid van het team mag terecht fier zijn op wat ze gedurende twee jaar al tot stand gebracht hebben.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief