GERAARDSBERGEN - Uitvaartcentrum 'Ark Uitvaartzorg' opende deuren

C21

GERAARDSBERGEN - Uitvaartcentrum 'Ark Uitvaartzorg' opende deuren

1131523_201907011424425028820
 

Ark Uitvaartzorg opende de deuren aan de Groendreef in Geraardsbergen, in het gebouw waar vroeger fietsenfabrikant Schrapnell gevestigd was.  Uitbaters Caroline De Vuyst en Andy Van Weyenberg zorgen voor alles: van de rouwbrieven drukken tot een rouwmaaltijd serveren.

 

Andy en Caroline zijn al twintig jaar actief in de sociale sector  en na  gedurende twee jaar een opleiding als uitvaartondernemer gevolgd te hebben zijn ze nu gestart met een eigen uitvaartcentrum.

 

Rouwzorg, het is geen alledaags beroep. “Door onze sociale achtergrond weten we dat in zware omstandigheden zoals een overlijden het vooral belangrijk is dat je empathisch bent. Je leeft mee met de nabestaanden van de overledene en neemt tegelijk de praktische regeling van de begrafenis in handen. We gaan voor een professionele, menselijke en warme aanpak.”

 

Ark Uitvaartzorg beschikt over drie ruime rouwkamers en de uitbaters investeerden in een eigen drukkerij waar ze alle rouwdrukwerk snel en adequaat kunnen uitvoeren. In de winkelruimte kun je rustig en discreet kiezen voor een kist of urne. Ons uitvaartcentrum beschikt nog over een ruime aula met tweehonderd zitplaatsen en een polyvalente koffietafelruimte met tot 150 zitplaatsen. Ze bieden vanuit onze keuken ook verschillende formules aan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief