GERAARDSBERGEN - “Memorial Willy De Rijck” tijdens kermis Ophasselt

C21

GERAARDSBERGEN - “Memorial Willy De Rijck” tijdens kermis Ophasselt

224dwred1w37e2809cmemorial-willy-de-rijcke2809d-tijdens-kermis-ophasselt
 

De alom gekende “Memorial Willy De Rijck”, een wielerwedstrijd georganiseerd te Ophasselt door de vrienden en familie van Willy vindt dit jaar voor de negende keer plaats op zondag 15 september 2019 om 14.00u. De wedstrijd valt in de categorie ELITE z/c en beloften interclub 1.12-IC 2.

 

VZW Sportcomiteit Bavegem en Veloclub De Moedige Wielrijders Deftinge bundelen opnieuw hun krachten om deze wedstrijd samen te organiseren ter gelegenheid van Ophasselt kermis.

 

Het parcours is hetzelfde als vorig jaar. De 25 deelnemende ploegen zullen voor spektakel zorgen en krijgen twaalf keer de beklimming van de “Gapenberg” onder de wielen geschoven.

 

Voor de vierde keer is er terug de Bergprijs “Matiz Vander Poorten”, dit om onze jeugdige beloftevolle renner uit Ophasselt te herdenken. Zoals vorig jaar gaan de organisatoren met de opbrengst een goed doel steunen en zal terug een deel van de winst naar de VZW BOKS gaan. BOKS VZW, de Belgische Organisatie voor Kinderen en volwassenen met een Stofwisselingsziekte, kreeg dit jaar €2500.

 

Tevens zal de winnaar van de negende “Memorial Willy De Rijck” een cheque in ontvangst mogen nemen aangeboden door Baguet Bicyle Center waarmee hij een wielerstage in het Spaanse Mojacar kan bekostigen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief